Despre noi

Intr-o piata concurentiala, compania Capital Real Estate iese in evidenta prin gama de servicii imobiliare si de consultanta oferita. Beneficiind de o echipa specializata in sectorul imobiliar si cu experienta dovedita in domeniul imobiliar, Capital Real Estate considera ca diferenta este data de seriozitatea serviciilor oferite.

In prezentarea ofertelor catre clientii nostri, utilizam un sistem in etape care si-a dovedit eficienta in timp.

Cu un interes deosebit pentru nevoile clientilor sai si un portofoliu de oferte si servicii atent selectionat, echipa Capital Real Estate ofera clientilor sai servicii „one stop shop”.

Oferta noastra se adreseaza mediului de afaceri prin intermediul departamentului nostru de brokeraj, dezvoltatorilor si investitorilor prezenti pe piata imobiliara prin departamentele noastre de consultanta in investitii si consultanta in marketing, cat si persoanelor fizice ce sunt in cautare de achizitii imobiliare, prin intermediul departamentelor de intermediere a proprietatilor.

Calitatea serviciilor, siguranta, increderea si respectul acordat fiecarui client in parte sunt puncte cheie in dezvoltarea relatiilor de afaceri de succes alaturi de colaboratorii nostri.

Servicii

Intermediere proprietati

Beneficiati de consultanta si sustinere completa in cumpararea, vanzarea sau inchirierea proprietatilor rezidentiale (apartamente si vile), birouri, spatii comeriale sau spatii industriale.

Pentru mai multe detalii consultati sectiunea Vanzari-Inchirieri .

Administrare

Preluam in administrare, imobilele dv. ( apartamente ,case , vile spatii ) astfel incat investitia dv sa fie protejata, si profitabila .

Marketing

Consultanta completa si vanzari exclusive pentru dezvoltari imobliare, studii de piata – pe segmentul rezidential, comercial si birouri. Serviciile noastre includ consultanta oferita pentru dezvoltari importante in Iasi .

Pentru mai multe detalii consultati sectiunea Oferte Speciale .

Consultanta in Investitii

Bazati-va pe sfatul nostru pentru a investi eficient la momentul potrivit.

Pentru mai multe detalii consultati sectiunea Business

Oferind pachete de servicii complete, am dezvoltat o relatie pe termen lung si parteneriate cu companii de renume, consultanti financiari, juridici, companii de arhitectura, advertising si media.